Retouren

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over je product, en je het product retour wilt sturen. Dan mag je het product ook naar ons adres (bemiddelingsplatform) sturen. Wij als bemiddelingsplatform zullen dit dan voor jou doorsturen naar onze leverancier, zodat zij de kwaliteit van het product kunnen verbeteren. Wij verzoeken je vriendelijk gebruik te maken van het herroepingsformulier. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst van je product.

Retouradres bemiddelingsplatform: 

Slimmer You

Oude Graafseweg 341-A

6543 PP Nijmegen, Nederland

 

FORMULIER VOOR HERROEPING 

Dit formulier alleen invullen en versturen als je de overeenkomst wilt herroepen.

Versturen aan: 

Naam bedrijf: YOGA LEISURE

Adres: Oude Graafseweg 341-A, Nijmegen, Nederland

Postcode: 6543 PP

E-mail: info@slimmeryou.eu

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*): 

Je hebt een maximale periode van 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling om een artikel in te ruilen voor een andere maat of kleur, of om een terugbetaling aan te vragen, door het af te geven bij een vestiging van PostNL.

1. VOEG HET RETOURFORMULIER TOE AAN JE PAKKET

Pak de producten veilig in, het liefst in de originele verpakking en doe het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat / kleur nodig hebt of dat je alleen de artikelen wilt retourneren.

Het retourformulier kun je opvragen via: support@slimmeryou.eu

2. PLAATS HET RETOURLABEL OP HET PAKKET

Kies op de site van PostNL een verzendmethode met track en trace. Als je die niet kunt vinden, neem dan contact op met je lokale PostNL vestiging.

3. VERZENDING

Ga naar een vestiging van PostNL en verzend je pakket. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

KvK nummer: 74724967

BTW nummer: NL001657760B94