Retouren

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over je product, en je het product retour wilt sturen. Dan mag je het product naar ons adres in Nederland sturen. 

Wij verzoeken je vriendelijk hiervoor gebruik te maken van het retourformulier. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je product.

Ons retouradres is op aanvraag beschikbaar via support@slimmeryou.eu

Ga dus niet op eigen initiatief producten terugsturen naar een adres dat je op het internet gevonden hebt. Verkeerd teruggestuurde retouren kunnen helaas niet verwerkt worden.

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor:

1. Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet meer retourneerbaar.

2. Hygiëne-producten. Daaronder vallen afslankvesten, haarverf, huidcrèmes, lingerie en massage-apparaten.. Dergelijke producten vallen niet onder het retourbeleid i.v.m. hygiëne. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden, en zullen bij retourzending dan ook niet in behandeling worden genomen. 

3. Producten met schade door aantoonbaar onzorgvuldig gebruik.

Als u de aankoop wilt retourneren, zal het product inclusief alle geleverde toebehoren, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Beschadigde of zichtbaar gebruikte goederen zullen niet worden geaccepteerd. Om u te beroepen op uw herroepingsrecht kunt u gebruik maken van het retourformulier.

 

FORMULIER VOOR HERROEPING 

Dit formulier alleen invullen en versturen als je de overeenkomst wilt herroepen.

Versturen aan: support@slimmeryou.eu

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*): 

Je hebt een maximale periode van 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling om een artikel in te ruilen voor een andere maat of kleur, of om een terugbetaling aan te vragen, door het af te geven bij een vestiging van PostNL.

1. VOEG HET RETOURFORMULIER TOE AAN JE PAKKET

Pak de producten veilig in, het liefst in de originele verpakking en doe het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat / kleur nodig hebt of dat je alleen de artikelen wilt retourneren.

Het retourformulier kun je opvragen via: support@slimmeryou.eu

2. PLAATS HET RETOURLABEL OP HET PAKKET

Kies op de site van PostNL een verzendmethode met track en trace. Als je die niet kunt vinden, neem dan contact op met je lokale PostNL vestiging.

3. VERZENDING

Ga naar een vestiging van PostNL en verzend je pakket. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.