Retouren

Mocht je klachten hebben over je product, en je dit product retour wilt sturen geadresseerd aan de verkopende partij. Dan mag je het product ook naar ons  adres (bemiddelingsplatform) sturen. Wij als bemiddelingsplatform zullen dit dan voor jou doorsturen naar onze buitenlandse leverancier, zodat zij de kwaliteit van het product kunnen verbeteren. Wij verzoeken je vriendelijk gebruik te maken van het herroepingsformulier. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je product.

Retour-adres bemiddelingsplatform: 

Industrieweg 46- 8546

6541 TW Nijmegen, Nederland

FORMULIER VOOR HERROEPING 

Dit formulier alleen invullen en versturen als je de overeenkomst wilt herroepen.

— Aan: 

Naam bedrijf: YOGA LEISURE

Adres: Industrieweg 46- 8546, Nijmegen, Nederland

Postcode: 6541 TW

E-mail: info@slimmeryou.eu

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*): 

Je hebt een maximale periode van 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling om een artikel in te ruilen voor een andere maat of kleur, of om een terugbetaling aan te vragen, door het af te geven bij een vestiging van PostNL.

1. VOEG HET RETOURFORMULIER TOE AAN JE PAKKET

Pak de producten veilig in, het liefst in de originele verpakking en doe het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat / kleur nodig hebt of dat je alleen de artikelen wilt retourneren.

Hier kun je het retourformulier downloaden.

2. PLAATS HET RETOURLABEL OP HET PAKKET

Kies op de site van PostNL een verzendmethode met track en trace. Als je die niet kunt vinden, neem dan contact op met je lokale PostNL vestiging.

3. VERZENDING

Ga naar een vestiging van PostNL en verzend je pakket. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, wordt een nieuw artikel in de juiste maat / kleur verzonden of wordt je terugbetaling geregeld. Stuur je een artikel na de periode van 14 dagen terug, dan kunnen we je retournering helaas niet accepteren.