VAAK GESTELDE VRAGEN

FAQ

De gemiddelde levertijd is 11-24 dagen (in sommige gevallen kan het enkele dagen langer duren). Onze producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van de leverancier verzonden. Met dit bedrijfsmodel besparen we op kosten voor opslag en transport, en kunnen we de producten aanbieden voor een lagere prijs dan andere aanbieders. 

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling in het bezorgproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling bekijken via de volgende link:

Track & trace pagina

Heb je 10 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier.

Je hebt een maximale periode van 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling om een artikel in te ruilen voor een andere maat of kleur of om een terugbetaling aan te vragen door het over te dragen aan een PostNL vestiging.

1. BEREID JE PAKKET VOOR MET HET RETOURFORMULIER

Pak de items veilig in, indien mogelijk in de originele verpakking en doe het retourformulier erbij. Dit is op aanvraag verkrijgbaar. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat / kleur nodig hebt of dat je alleen de artikelen wilt retourneren.

2. PLAATS HET RETOURLABEL OP HET PAKKET

Kies een verzendmethode met track en trace. Als je die niet kunt vinden, neem dan contact op met je PostNL vestiging.

3. VERZENDING

Ga naar een PostNL vestiging en verzend je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, wordt de maat / kleur zo snel mogelijk omgewisseld of wordt je terugbetaling geregeld.

Vraag: Waar kan ik mijn bestelling volgen?

Antwoord: Hier kun je je e-mailadres en ordernummer invoeren om je pakket te volgen.

Vraag: Mijn Track & Trace code geeft geen informatie, waarom?

Antwoord: Vanaf het moment dat uw pakket bij de bezorgservice arriveert, is de Track & Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er soms vertragingen kunnen optreden.

Wij verzenden naar: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.
De verzending is gratis.